POČINJE NATJECANJE U 1. ŽNL Najuzbudljivije utakmice u Koriji i Četekovcu, Rezovac dočekuje Mikleuš

U nedjelju 25. kolovoza u 17,30 sati prvim kolom počinje nova sezona u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Nakon četiri godine dominacije Suhopolja, ove sezone traži se novi prvak. Uz jedanaest starosjedioca, u ligi su tri nova kluba: Mladost iz Miljevaca, Omladinac iz Korije i Borova.

Prema svim naznakama najzanimljivije bi trebalo biti u Koriji, gdje kod novaka u ligi Omladinca, gostuje Graničar Bušetina koji je spajanjem dva susjedna kluba naslijedila jak igrački kadar. Bratstvo iz Gornjeg Bazja na svom Školskom vrtu dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. Svaki ishod izuzev pobjede domaćina bio bi veliko iznenađenje.

Na rezovačkom Laništu gostuju nogometaši Mikleuša. Domaći trener Stipe Rebić bi konačno trebao imati na raspolaganju respektabilan igrački kadar, jer tijekom pripremnog razdoblja dio igrača je izbivao s utakmica. U gostujućoj momčadi bilo je velikih promjena u igračkom kadru pa će njihova ekipa biti velika nepoznanica.

U Borovi na prvoligaškoj premijeri gostuje Mladost 1930. iz Čađavice. Domaća momčad je blagi favorit u ovom susretu. Podravac iz Sopja nakon godinu dana konačno igra na svom stadionu “Luka”. U goste im dolazi Mladost iz Miljevaca, koja je prošle sezone dominirala u drugoligaškom natjecanju. Utakmica bi trebala biti zanimljiva i neizvjesna.

U Voćinu domaća momčad ugošćuje Mladost iz Čačinaca. Domaći su kombinacija mladosti i iskustva, dok je gostujuća momčad drastično pomlađena. Domaći bi trebali biti bliži pobjedi. Zanimljivo će biti u Četekovcu, gdje pojačani Dinamo dočekuje jaku Slogu iz Zdenaca. Teško je predvidjeti konačni rezultat. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content