TEŠKA OZLJEDA DRAGE KOZLINGERA Omladinac na krilima Čupena i Štefanca iznenadio Slatinu

Pripremnu utakmicu dogovorenu za srijedu, 14. kolovoza, u posljednji trenutak novi županijski prvoligaš Omladinac i četvrtoligaš Slatina odigrali su dan ranije, u utorak na nogometnom igralištu u Koriji.

U ravnopravnoj igri, u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike, gosti iz Slatine u prvom dijelu su poveli zgoditkom Ivana Jukića. U nastavku domaća momčad je iskoristila dvije svoje šanse i zgodicima Andreja Čupena i Antonija Štefanca došla do pobjede 2:1.

IMG 1433 Custom

Slatinskom strategu Damiru Pemperu nedostajalo je nekoliko ključnih igrača, pa njegova ekipa nije prikazala očekivanu igru, dok je s druge strane momčad trenera Damira Blaževića pokazala da će svojom borbenošću i upornošću biti tvrd orah svim protivnicima u prvoligaškom natjecanju.

Utakmicu je obilježila teška ozljeda ramena Drage Kozlingera, igrača domaćeg Omladinca kojeg u ponedjeljak, 19. kolovoza čeka operativni zahvat. Ovim putem želimo mu brz oporavak i povratak na nogometne travnjake.

Slatinčani ovog vikenda u subotu, 17. kolovoza igraju na svom terenu s orahovačkim Papukom, a u nedjelju 18. kolovoza igra se turnir slatinskih nogometnih klubova.

IMG 1404 Custom

U subotu, 17. kolovoza Omladinac će u Koriji ugostiti Napredak iz Rušana, inače povratnika na nogometne terene nakon jedne sezone pauze. Utakmica je na rasporedu u 18 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”544154″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content