Teško ozlijeđena dva motociklista: Mladić (23) pijan i bez vozačke pretjecao pa zapeo za drugog motociklista (28)

Sinoć (nedjelja) oko 22.40 sati u Koriji se dogodila prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđena dva motociklista, oba pod utjecajem alkohola. Naime, policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kada je 23-godišnjak bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 1,50 promila upravljao motociklom virovitičkih registarskih oznaka u smjeru Virovitice te započeo pretjecati drugi motocikl, također virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji vozač sa 0,27 promila.

IMG 6684

Prilikom pretjecanja 23-godišnji mladić nije držao svoje vozilo na potrebitoj udaljenosti od vozila koje pretječe, uslijed čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela motocikla u lijevu bočnu stranu motocikla kojim je upravljao 28–godišnjak koji je izgubio ravnotežu i pao na kolnik, dok je on sletio s kolnika i udario u betonski zid kolnog ulaza.

U prometnoj nesreći vozači su zadobili teške tjelesne ozljede, nakon čega su zbrinuti u OB Virovitica. Protiv 23 – godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatnog pismena. (www.icv.hr)

IMG 6698

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content