9. Burza malih vlakova, autića i utrka RC autića 19. listopada na Željezničkom kolodvoru u Virovitici

Burza malih vlakova i autića i utrka RC autića održat će se po deveti puta u Virovitici i to 19. listopada na Željezničkom kolodvoru.

Crtajte, bojajte ili napravite od čega god želite sa svojom djecom modele malih vlakova ili autića i donesite na izložbu i očekuju Vas lijepe nagrade. Očekuju vas i maketarske radionice s profesionalcima iz Slovenije i Hrvatske, više od 20 prodavača i izlagača modela malih vlakova i autića u svim mjerilima (DC, DCC, AC ), tračni i dopunski materijali za Vaše diorame i makete…

Posjetitelji će moći vidjeti i prvo izlaganje desetak dosad najdetaljnijih hrvatskih modela lokomotiva i vagona u mjerilu 1:87 i na živopisnim dioramama. Međunarodno poznati klub RC Crawlers gosti su i ovaj puta na eventu u Virovitici sa svojim modelima te prezentacijom i mogućnosti vožnje sa VR naočalama. Jedini ručno rađeni Hrvatski modeli Američkih uskotračnih željeznica iz radionice gospodina Jakopovića u mjerilu 1:11 biti će dostupni za sve posjetitelje za probu i vožnju.

70712220 2490615861003472 1957450771289079808 oA nikako ne poropustite ponovno posjetiti izložbu malih vlakova na 360 m2 s preko 3000 modela vlakova, povijesnih kompozicija, vožnja vlakova na tablete, kamere, diplome za male strojovođe, radionica za najmlađe za izrade diorama.

I još mnogo toga…

Organizaciju potpisuju Turistička zajednica grada Virovitice, Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, Društvo “Oto Horvat” i Goran Denac, idejni začetnik virovitičke izložbe malih vlakova.

A za sve posjetitelje iz drugih gradova HŽ Putnički prijevoz osigurao je i 40% popusta na povratnu kartu. (www.icv.hr, mr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content