“BICIKLOM PO PARKU” U subotu, 21. rujna biciklističko događanje u Virovitici namijenjeno djeci i mladima

U subotu, 21. rujna u 16 sati, na trgu ispred Gimnazije Petra Preradovića održat će se biciklističko događanje “Biciklom po parku”, namijenjeno djeci i mladima.

Ovaj događaj namijenjen je svim biciklistima, onim malima koji su na guralicama, onima koji se voze na biciklu s pomoćnim kotačima te onim velikima koji samostalno voze svoje bicikle.

Djeca će biti podijeljena prema dobnim skupinama koje će moći iskušati biciklističke poligone, a za kraj sve prisutne očekuju biciklističke utrke prema dobnim skupinama. Oni najbrži osvojit će nagrade.

MUP Evidencija bicikala Virovitica PlakatOsim događaja za mlade, u suradnji sa PP Virovitica, građani će imati mogućnost registracije bicikala te iskušati svoje sposobnosti u usporci. U usporci tražimo najsporijeg vozača grada. Naime, pobjednik je onaj tko će najsporije odvoziti pet metara, bez da miruje duže od tri sekunde. Zvuči jednostavno, ali nije lako biti niti najsporiji.

Ova aktivnost dio je događaja Put Šarana Outdoor Weekenda, koji se održava od 27. do 28. rujna na Virovitičkim ribnjacima, gdje će se okupiti brojni biciklisti i trkači.
Biciklistički klub BOR poziva djecu i mlade da im se pridruže na ovom biciklističkom druženju.

(www.icv.hr, ea)

Letak 2 copy 2 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content