FOTO Farmaceuti slavili u Suhopolju, mlada domaća momčad pokazala zube prvoligaškim pričuvama

U prvoj domaćoj utakmici ovogodišnjeg natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Suhopolja su na stadionu Park bili domaćini drugoj momčadi Slaven Belupa.

U sastavu gostujuće momčadi bilo je sedam nogometaša koji su večer prije bili u zapisniku prve momčadi, koja je igrala prvoligašku utakmicu u Zagrebu s Lokomotivom.

IMG 3187 Custom

Mlada domaća momčad pružila je jak otpor gostima, koji su poveli u 20. minuti zgoditkom Jakova Katuše. Dvanaest minuta kasnije izjednačio je Toni Hudoletnjak. Do odlaska na odmor gosti su postigli još dva zgoditka. Festim Alidema bio je strijelac iz kaznenog udarca, a Luka Liklin iz igre.

U drugom dijelu gostujući igrač Arijan Brković u 58. minuti iz kaznenog udarca postigao je konačni rezultat. Posljednjih petnaestak minuta u igru je ušao domaći trener Tomislav Filipović, koji je stvorio nekoliko opasnih prilika pred gostujućim vratima.

IMG 3183 Custom

-U našoj igri se vidi napredak. Igrali smo s momčadi koja se bori za ulazak u prvoligaški sastav. Protiv takvog protivnika bili smo konkurentni. Očekujem da u idućim kolima odigramo još kvalitetnije – zadovoljan je bio trener Filipović.

Suhopolje – Slaven Belupo II 1:4
Najbolji u domaćim redovima: Toni Hudoletnjak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”547835″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content