FOTO Nekompletna Slatina s dva gola Jendrašića u furioznoj igri do prvih bodova

Nakon niza ozljeda ključnih igrača, uprava slatinskog nogometnog četvrtoligaša nije sjedila prekriženih ruku.

Prije nekoliko dana za Klub su registrirana braća Silvio i Renato Matota, koji su došli iz novog županijskog prvoligaša Mladosti iz Miljevaca.

DSC 0087 1024x683 Custom

Lijepo vrijeme na stadion Antuna Tone Butorca privuklo je dvjestotinjak gledatelja, koji su mogli vidjeti odličnu igru domaće momčadi. U furioznom prvom dijelu domaća momčad postigla je tri zgoditka i riješila pitanje pobjednika. Strijelci su bili Domagoj Jendrašić u 13. i 37. minuti te Renato Matota u 30. minuti.

U nastavku su mreže mirovale, ali to ne znači da domaća momčad i dalje nije dominirala. U gostujućem sastavu bila su dva internacionalca, Mohamed Yansane i Jean De Dieu Kamga Landry, koji su došli na posudbu iz zagrebačkog prvoligaša Lokomotive.

DSC 0012 1024x683 Custom

-Tijekom tjedna smo se uspjeli skrpati i doći do bodova. Novi igrači u momčadi, braća Matota pokazali su da će nam biti pojačanja. Iduće nedjelje igramo županijski derbi u Pitomači, kada očekujem da mi se u momčad vrate neki od ozlijeđenih igrača – nakon utakmice rekao je zadovoljni trener Slatine Damir Pemper.

Svakako treba istaknuti i “zaključanu” mrežu domaćeg vratara Kristijana Dumenčića, koji je s nekoliko sjajnih obrana spriječio gostujuće napadače da postignu zgoditak.

Slatina – Daruvar 3:0
Najbolji u slatinskim redovima: Domagoj Jendrašić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”547867″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content