FOTO Rezovac na Laništu deklasirao Omladinac iz Korije, Rebić zadovoljan: Prava momčadska igra nas je dovela do pobjede

Na rezovačkom Laništu pred više od 200 gledatelja odigran je gradski derbi 1. županijske nogometne lige između domaćeg sastava i Omladinca iz Korije.

Domaćin se htio vratiti na pobjednički put nakon neočekivanog poraza u Čađavici, a gosti su željeli nastaviti uspješan niz. Nakon početnog ispitivanja snaga na asistenciju Marija Nrece Dario Kovačević dovodi domaću momčad u prednost.

U posljednjih pet minuta prvog dijela Rezovac je došao do uvjerljive prednosti. Udarac Željka Medića u 40. minuti s dvadesetak metara okrznuo je jednog obrambenog igrača i gostujući vratar Mario Jerbić bio je nemoćan. U posljednjoj minuti prvog dijela bočni ubačaj Vanja Dežmarić odlično je glavom proslijedio u mrežu. Na odmor se otišlo s domaćom prednošću 3:0.

IMG 4031 Custom

U drugom dijelu domaća momčad prebacila je u manju brzinu, što gosti nisu uspjeli iskoristiti. Rezovac u posljednjih petnaest minuta s još dva pogotka dolazi do pobjede 5:0.
Prvo je u 75. minuti strijelac bio Ivan Krznarić, a u posljednjoj minuti konačni rezultat je postavio iskusni Aleksandar Matijašević.

– Naplatili smo našu neefikasnost u protekla dva kola i došli do uvjerljive pobjede. Nije nam bilo lako, gosti su pružili jak otpor. Prava momčadska igra nas je dovela do pobjede. Želim da ovakvo ozračje u ekipi ostane što duže – zadovoljan pobjedom bio je trener Rezovca Stipe Rebić.

Rezovac – Omladinac Korija 5:0
Igrač utakmice: Mario Nreca

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”549919″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content