POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE U virovitičkoj Osnovnoj školi Vladimir Nazor prvašići započeli s novom životnom avanturom

Kratkom priredbom za učenike prvašiće, nova školska 2019./2020. godina počela je danas (ponedjeljak) i u virovitičkoj Osnovnoj školi “Vladimir Nazor”.

Uz ravnateljicu škole Sanjicu Samac, riječi dobrodošlice prvašićima uputio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. Uz brojne roditelje, učitelje i učenike, programu dobrodošlice nazočila je i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac.

IMG 0932 Custom

U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI 71 PRVAŠIĆ U TRI RAZREDNA ODJELJENJA

Ravnateljica Sanjica Samac istaknula je da novu školsku godinu pohađa 71 prvašić u tri razredna odjeljenja.

-Kao i svake školske godine, bitno nam je prije svega da prvašići budu sretni i zadovoljni, da puno toga nauče i da sretno stignu od kuće do škole i nazad. Ovu priliku želim iskoristiti kako bi roditeljima uputila želju za dobrom i stalnom suradnjom s učiteljima, stručnom službom i samnom, a sve za dobrobit njihove djece – istaknula je S. Samac.

IMG 0952 Custom e1568041755731

Gradonačelnik Ivica Kirin pozdravio je sve okupljene te istaknuo kako će Grad Virovitica i dalje ulagati u djecu i sve ono što je potrebno kako bi djeca dobila kvalitetno školovanje.

Nakon uspješno završene recitacije i plesnih točaka učenika, predstavnici policije i HAK-a podijelili su prvašićima tradicionalne žute kape i brošure s pravilima ponašanja u prometu te ih savjetovali o sigurnom kretanju u prometu.

Prvi dan škole za svakog je bio drugačiji, a dvorana je bila ispunjena emocijama. Bilo je i suza, smijeha, radosti i uzbuđenja, kako školaraca tako i prisutnih roditelja.

IMG 0975 Custom

Nakon prozivke i dodjeljivanja materijala za sigurnost u prometu, učiteljice su u pratnji roditelja odvele svoje učenike u njihove nove razredne odjele.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”549936″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content