TOMLJANOVIĆ ZAKLJUČAO VRATA U VIRJU Virovitica remijem kod Podravca osvojila prvi ovosezonski trećeligaški bod

Nakon početnog poraza pred svojim navijačima u povratničkoj sezoni u 3. HNL Sjever, nogometaši Virovitice u drugom su kolu gostovali kod Podravca u Virju.

Domaćin je u prvom kolu upisao tri boda u Orahovici, gdje je iznenadio domaći Papuk, tako da je za Virovitičane ovo bilo zaista neugodno gostovanje, ali uoči utakmice trener Samuel Spudić najavio je pozitivan rezultat i to se na kraju ostvarilo.

-Čestitam svojim dečkima na osvojenom bodu. Nakon nešto lošijeg ulaska u prvom dijelu utakmice, uspjeli su se izdignuti i uspostaviti igru kakvu inače tražim – rekao je nakon utakmice S. Spudić.

Ključne su bile intervencije u obrambenom dijelu, gdje se ponajviše istaknuo vratar Krešimir Tomljanović.

-Tomljanović i dečki u obrani držali su nas u utakmici kad je bilo najteže. Imali smo i mi svoje prilike, nekolko sjajnih kontri i polukontri koje nažalost nismo iskoristili. Možda je ovo i najrealniji rezultat i zasluženo osvojeni bod za obje momčadi – zaključio je Spudić.

Za momčad Virovitice nastupali su: Tomljanović, Marković, Jularić, Vučemilović-Jurić (od 46. Mikičić), Čubelić (od 39. Pipić), Duvnjak, D. Kovač, Suvajac (od 74. Sinjaković), Horaček, Crvenka i Reščić. Trener: Samuel Spudić.

Iduće subote Virovitičani na Vegeški dočekuju Bjelovar, momčad koja je u prva dva kola upisala šest bodova.

Podravac Virje – Virovitica 0:0
Najbolji u redovima Virovitice: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content