VELIKI MALONOGOMETNI SPEKTAKL U nedjelju, 22. rujna u Slatinu dolazi Futsal Dinamo

U organizaciji Malonogometnog kluba Slatina i Udruge Ličana “Vila Velebita” Slatina u nedjelju, 22. rujna od 18 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini bit će odigrana prijateljska utakmica između domaćina MNK Slatine, člana 2. HMNL – Istok i renomiranog futsal prvoligaša, ekipe Futsal Dinamo Zagreb.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a sav prihod od prodanih ulaznica biti će doniran Udruzi Ličana “Vila Velebita” Slatina, kao pomoć u gradnji Ličke kuće. Osim na ulazu, na sam dan utakmice, ulaznice od srijede možete kupiti i u Caffe baru Jura, Caffe baru Lopta, Caffe baru Prijašin 2 te diskontu Osječkog piva (Ulica bana Jelačića).

Futsal Dinamu ovo je generalna proba za 1. HMNL koja počinje već 28./29. rujna, a ekipa iz Zagreba će i ove godine biti jedan od favorita za naslov. MNK Slatina je u fazi treninga i slaganja momčadi, a ova će im utakmica biti jedno veliko iskustvo i prilika igračima da odmjere snage sa prvoligaškom ekipom.

– Dođite u što većem broju na ovaj futsal spektakl i podržite naše domaće dečke, ali i naše goste iz Zagreba koji su se nesebično odazvali na naš poziv – poručuju iz MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content