Do posljednjih deset minuta rukometaši Virovitice su bili u igri za bodove

U 7. kolu 1. lige Sjever rukometaši Viro Virovitice poraženi su na svom terenu od nove momčadi u ligi Dugog Sela 32:27.

U domaćim redovima su se nadali da će gosti doputovati nekompletni, jer su četvorica njihovih igrača bili na pripremama kadetske reprezentacije. Međutim izbornik je pustio gostujuće igrače na utakmicu.

Veći dio prvog poluvremena domaća momčad bila je u prednosti od jednog do dva zgoditka, dok su gosti samo u tri navrata imali prednost od jednog pogotka. Ipak, u posljednjem sekundama prvog poluvremena gosti postižu pogodak i na odmor odlaze s prednošću 15:14.

Na početku drugog dijela domaća momčad ima prvi napad, dosuđen je sedmerac, kojega Luka Pandža nije realizirao. Gosti vode s jednim do dva pogotka razlike, do rezultata 17:17. Virovitičani uspijevaju povesti 21:20, ali igrači Dugog Sela ubrzo ponovno vode 22:21. Gosti se u 51. minuti odvajaju na 3 pogotka prednosti (22:25). Domaći trener Tomislav Prebeg tražio je minutu odmora, ali nakon nje gosti samo odlaze na nedostižnu prednost, s kojom osiguravaju dva boda.

MG 1218Pedeset minuta domaća momčad bila je u igri za osvajanje bodova, da bi u posljednjih deset minuta gostujući igrači otišli na neuuhvatljivu razliku.

Domaći igrači imali su jedanaest neiskorištenih zicera u napadu, od čega su tri bila sedmerci i to u ključnim trenucima susreta, što obrana nije mogla nadoknaditi te su Virovitičani upisali peti uzastopni poraz.

– Vjerovali smo da možemo doći do bodova, ali nismo uspjeli. Morat ćemo se igrački osvježiti, kako bi bili konkurentni ostalim ekipama u ligi. Puno je igrača otišlo iz kluba i to se osjeti na rezultatu. U idućem kolu gostujemo u Zagrebu kod Metalca, koji ima jaku ekipu. Pokušat ćemo dati sve od sebe, da iznenadimo domaćine – rekao je nakon utakmice razočarani trener Viro Virovitice Tomislav Prebeg.

MG 1249Viro Virovitica: Dino Meter, Emil Okružnik, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Robert Rešetar 3, Matej Oršulić, Luka Pandža 9, Marko Šulentić, Karlo Štimac, Karlo Moslavac 6, Antonio Pavić, Matko Crljenić 1, Antonio Starčević, Ivan Janjić 7 (1), Krešimir Godeč 1 i Toni Smutni. Trener: Tomislav Prebeg.

Sedmerci: 4 (1); Isključenja: 8 minuta ( Starčević 4 minute, te Godeč i Smutni po dvije minute). (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”559799″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content