FOTO “Čupko” s četiri projektila torpedirao Bratstvo i izjednačio se na vrhu liste strijelaca s Grubićem i Petrinićem

Najuzbudljivija utakmica osmog kola 1. županijske nogometne lige odigrana je u Borovi između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja.

Na samom početku utakmice domaći su poveli pogotkom Tomislava Holeca. Nakon trideset minuta poravnao je Vedran Bajivić. S neriješenim rezultatom se otišlo na odmor. Pravom bombom Valentino Ivanković u 52. minuti dovodi goste u prednost. Već u sljedećoj minuti Tomislav Holec poravnava rezultat. Darko Obžetić i Mateo Gegić u 55. i 58. minuti dovode domaću momčad u novu prednost 4:2.

IMG 8589 Custom

Iskusni Mario Pšihistal smanjio je na 4:3. Do kraja utakmice gledatelji su mogli vidjeti “one man show” Tomislava Holeca. S dva lijepa driblinga svladao je domaću obranu i vratara te postavio konačnih 6:3. Mogao je biti i efikasniji, ali još dvije prigode nije realizirao. Uz četverostrukog strijelca u domaćim redovima istakli su se Darko Obžetić i Emil Vračarić.

– Svi naši nedostaci su došli do izražaja. U većem dijelu drugog poluvremena smo igrali jako loše u obrambenom dijleu. Ne smijemo primiti šest golova. Ne smijemo tako loše reagirati. U nedjelju nam dolazi vodeća momčad lige Rezovac. Borit ćemo se i pokušati doći do pozitivnog rezultata – razočaran je bio trener Bratstva Elvis Vinak.

IMG 8590 Custom

S druge strane vrlo zadovoljan bio je domaći strateg Vladimir Antunović.

-U uzbudljivoj utakmici došli smo do zaslužene pobjede. Imali smo nekoliko ozlijeđenih igrača, ali su njihove zamjene dale sve od sebe. Danas smo dobili i prvog strijelca lige Tomislava Holeca, koji jesenas igra preporođeno. To je put kojim trebamo ići. Vjerujem da niz pobjeda možemo nastavati i na gostovanju u Sladojevcima – presretan je bio Antunović.

Borova – Bratstvo Gornje Bazje 6:3
Igrač utakmice: Tomislav Holec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”556920″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content