FOTO Razigrani vrtičarci na virovitičkoj šetnici obilježili Svjetski dan hodanja

Međunarodna organizacija “Sport za sve” pokrenula je obilježavanje Svjetskog dana hodanja.

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije i Sportska zajednica grada Virovitice u suradnji s Dječjim vrtićem Cvrčak, na virovitičkoj šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića obilježile su Svjetski dan hodanja.

Nazočne je pozdravio virovitičko-podravski župan Igor Andrović naglasivši značaj kretanja, vježbanja i bavljenja sportom, posebice kod mladih. Vježbanje je aktivno otvorila Dora Međimorec, glava tajnica Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije.

IMG 8733 Custom e1571422628553

Uz njih, obilježavanju Svjetskog dana hodanja nazočili su Tihomir Majstorović, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice i zamjenik župana Marijo Klement.

Volonterke iz Atletskog kluba Virovitica i Ženskog rukometnog kluba 1234 Virovitica razgibale su polaznike Dječjeg vrtića Cvrčak i njihove tete. Nakon vježbe, mališani su dobili jabuke i vodu, koji bi ih trebali potaknuti i na zdravu prehranu.

IMG 8817 Custom

-Ovdje smo da bi obilježili Svjetski dan hodanja i pješačenja, koji su nam neophodni za zdrav život – u glas su nam rekli Petar i Filip.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”557938″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content