FOTO Rezovac slomio Slavoniju i zadržao prvo mjesto, Vlatko Lach majstorski pogodio iz slobodnog udarca

Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac, poprilično se mučila u prvom dijelu utakmice s gostujućom momčadi, Slavonijom iz Sladojevaca, u sklopu 10. kola 1. županijske nogometne lige.

Gostujuća obrana svladana je tek u 44. minuti, kada je u posljednje vrijeme, veoma efikasni Patrik Bazijanac postigao efektan zgoditak.

IMG 9308 Custom

Prvih dvadeset minuta drugog dijela rezultat je bio nepromijenjen. U posljednjoj četvrtini utakmice domaća momčad postigla je još tri pogotka. Na 2:0 povisio je Ivan Krznarić, treći pogodak potpisao je Dario Kovačević, koji je bio prvo ime utakmice, a posljednji pogodak pravo je remek djelo iskusnog Vlatka Lacha iz slobodnog udarca.

naslovna Custom 2 e1572266866271

-Trebalo nam je vremena da slomimo otpor gostujuće obrane. Nakon toga sve je išlo svojim tijekom. Došli smo do uvjerljive pobjede. Pred nama je priprema za derbi s drugoplasiranom Mladosti na njezinom terenu u Miljevcima. Sve je u našim rukama i mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata – zadovoljan je bio trener Rezovca Stipe Rebić, pred odlučujuće utakmice u borbi za vrh tablice.

Rezovac – Slavonija Sladojevci 4:0
Igrač utakmice: Dario Kovačević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”560013″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content