U GOSTE STIŽE DUGO SELO Uz podršku vjernih navijača, rukometaši Viro Virovitice žele do druge ligaške pobjede

Nakon šest odigranih kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever, rukometaši Viro Virovitice nalaze se na začelju tablice. Dosad su upisali jednu pobjedu i pet poraza.

Od toga je samo jedan na domaćem terenu od Vidovca. U subotu, 26. listopada u 18 sati na terenu sportske dvorane Tehničke škole u Virovitici, virovitički rukometaši domaćin su novoj momčadi u ligi, Dugom Selu.

Subotnji gosti ljetos su ušli u ligu nakon odustajanja od daljnjeg natjecanja druge momčadi PPD-a Zagreb. Rukometaši Dugog Sela za prvoligaški status su se izborili nakon dramatične kvalifikacijske utakmice sa Slatinom, gdje je pobjednik dobiven tek nakon izvođenja sedmeraca.

Trenutno rukometaši Dugog Sela imaju polovičan uspjeh u ligi. Za Dugo Selo igraju mladi i izuzetno perspektivni igrači, koji čine okosnicu hrvatske kadetske reprezentacije, tako da domaćim igračima neće biti lako doći do bodova. Morat će ostaviti srce na terenu da bi došli do novih bodova, koji će ih odvojiti od začelja tablice. Za to im je potrebna neophodna potpora vjernih navijača, koji će ih sigurno i ovog puta podržati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content