22 KOŠA MIROSLAVA RADAKOVIĆA Košarkaši čačinačke Mladosti domaćim trijumfom protiv Strmca nastavili pobjednički niz

Košarkaši čačinačke Mladosti nastavili su pobjednički niz u sklopu natjecanja 3. košarkaške lige Istok.

U čačinačkoj sportskoj dvorani Mladostaši su s +15 svladali mladu momčad Strmca iz Nove Gradiške s konačnih 70:55. U prve dvije četvrtine utakmica je bila izjednačena, s puno grešaka s obje strane, a Mladost se istaknula s velikim brojem promašaja za tri poena, u jednom trenutku je bilo čak 0-15.

KK Mladost KK Strmac 2 Custom

To je i dovelo do minimalne prednosti Strmca na poluvremenu od 24:26. Ipak, u drugoj dionici, posebno u trećoj četvrtini proradio je prije svih iskusni Ivan Nekić koji je pogodio nekoliko teških “trica” , a Radaković je bio neuhvatljiv pod košem. Do kraja utakmice momčad Marija Anđelića je rutinirano privela priču kraju i zasluženo slavila. Najefikasniji u redovima Mladosti bio je Miroslav Radaković s 22 koša, Nekić je postigao 13, a Nikšić 11.

KK Mladost KK Strmac 3 Custom e1574075899234

KK Mladost Čačinci – KK Strmac 70-55 (10-7, 14-19, 21-11, 25-18)

KK Mladost: M. Jukić 8, Cingel 2, Jerbić 5, Grundler 7, Nekić 13, Radaković 22, A. Jukić 1, Milak, Radočaj 1, Matišić 11 i Škiljić. Trener: Mario Anđelić.

-Malo smo se na početku mučili, ali na kraju ipak pokazali da smo puno iskusnija i bolja momčad. Čestitam dečkima na dobroj predstavi i novoj vrijednoj pobjedi. Nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje – rekao je trener Mladosti Mario Anđelić.

KK Mladost KK Strmac 4 nezaustavljivi Radaković Custom

Najbolji igrač utakmice Miroslav Radaković kratko je dodao:

-Pokazalo se da smo ipak kvalitetnija momčad i da imamo puno više iskustva u ovakvim utakmicama. Drago mi je da su i ovi mlađi suigrači dobro iskoristili svoje minute – zaključio je Radaković.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content