3. HNL SJEVER Virovitica u sjajnoj prilici za treću uzastopnu pobjedu, u goste stiže desetoplasirana Podravina

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 11. kola 3. HNL Sjever. Nakon dvije uzastopne pobjede nogometaši Virovitice s velikom dozom optimizma dočekuju Podravinu iz Ludbrega.

Utakmica 9. kola protiv Rudara iz Murskog Središća očito je bila prekretnica nakon serije loših igara i rezultata. U toj su utakmici Virovitičani slavili s viokih 5:0, a proteklog vikenda pobijedili su Papuk u velikom županijskom derbiju i zahvaljujući tim bodovima sada su na 8. mjestu sa 11 osvojenih bodova. Novom domaćom pobjedom definitivno bi napravili iskorak prema sredini tablice, gdje se trenutno nalaze Bjelovar (na 5. mjestu) i Tehničar iz Cvetkovca (na 6. mjestu) sa 17 bodova. Bolje prilike za pobjedu pred svojim navijačima gotovo da i nema, jer je Podravina trenutno deseta sa šest bodova na svom kontu.

Od kartona se “očistio” Tomislav Blažević, a treneru Vjekoslavu Vučeti na raspolaganju za ovu utakmicu neće biti Luka Čubelić, koji je “pocrvenio” na gostovanju u Orahovici proteklog vikenda. Susret na Vegeški igra se u subotu, 2. studenoga s početkom u 14 sati.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content