4. LIGA BJ-KC-VT Doznajte raspored utakmica nogometnih klubova s područja Virovitičko-podravske županije

Četvrto kolo uzastopce nogometaši Pitomače igraju utakmice 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na svom terenu. Nakon prošlosubotnjeg poraza od “nepobjedivog” Slaven Belupa II, danas (subota) u 14 sati u 12. kolu domaćini su Tomislavu iz Drnja. Gosti su se nakon nekoliko početnih kola konsolidirali i sada imaju respektabilan sastav. Pitomača na svom Gmanju mora dati maksimum ukoliko želi doći do pobjede. Trener Goran Bosilkovski vjeruje da su tri boda ostvariv cilj u ovoj utakmici.

Slatina je u prošlom kolu 4. lige BJ-KC-VT na svom terenu u susretu s Čazmom došla do pobjede teže od očekivanog. Bodovi su osvojeni, a danas u 14 sati gostuje kod još jedne momčadi iz Bjelovarsko-bilogorske županije, Dinama u Predavcu. Trener Damir Pemper u ovoj utakmici ne može računati na standardne prvotimce, Ozrena Vurdelju i Nikolu Menegatija, ali je ipak uvjeren u pozitivan ishod.

-U posljednjih desetak dana smo se uspjeli kompletirati i unatoč izostanku spomenutog dvojca vjerujem da mogu složiti dobitnu postavu za pozitivan rezultat na gostovanju u Predavcu – optimističan je trener Pemper.

Tek u 11. kolu nogometaši Suhopolja došli su do pve domaće pobjede. Svladali su jaku momčad Ferdinandovca. Pozitivan rezultat budi nadu za uspješno gostovanje u 12. kolu u Daruvaru. Utakmica se igra danas u 14 sati. Mlada momčad Daruvara pojačana je s nekoliko internacionalaca posuđenih iz prvoligaških sredina i posebno je opasan na svom terenu.

-Mi ćemo i dalje igrati svoju igru i nadam se da možemo iznenaditi domaćina na njegovom terenu – pun samopouzdanja u Daruvar putuje suhopoljski strateg Tomislav Filipović.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content