4. LIGA BJ-KC-VT Minimalni poraz Slatine u predavačkoj kaljuži, Fernandes Dos Passos Lucas tvorac jedinog pogotka

Nogometaši Slatine s optimizmom su otputovali na gostovanje 12. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u bjelovarsko predgrađe Predavac, gdje ih je ugostio domaći Dinamo.

Utakmica se odigrala pod gotovo nemogućim uvjetima za igru. Teren je bio natopljen vodom od višesatnog pljuska. U otvorenoj igri obje momčadi nisu iskoristile nekoliko svojih prigoda za zgoditak.

U 34. minuti igru je morao napustiti igrač Slatine Renato Matota zbog dva žuta kartona. Sedam minuta kasnije igrač domaće momčadi, internacionalac Fernandes Dos Passos Lucas postigao je jedini pogodak na utakmici.

U drugom dijelu utakmice gosti su pokušali doći do pozitivnog rezultata, ali su u tome spriječeni teškim terenom, koji je postepeno sve više ličio na kaljužu.

-Velika je šteta što nismo uspjeli doći do povoljnijeg rezultata. Nekoliko odličnih prilika nismo iskoristili, pa smo na kraju kažnjeni. U idućem kolu ugošćujemo Zdenku iz Velikih Zdenaca. Ciljamo osvojiti tri boda s kojima bi se učvrstili u gornjem dijelu tablice – ne odveć zadovoljan bio je trener Slatine Damir Pemper.

Dinamo Predavac – Slatina 1:0
Igrač utakmice: Hrvoje Javorović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content