“Dani otvorenih vrata u hali Viroexpo”: Dođite i isprobajte koji vam sport najviše odgovara na novim sportskim terenima

Od utorka, 26. studenoga, do nedjelje, 1. prosinca od 14 do 22 sata, ljubiteljima sporta predstavit će se sportski tereni u hali Viroexpo. Na “Danima otvorenih vrata”, svi oni koji vole sport, moći će besplatno isprobati neki od sportskih terena koji su na raspolaganju, od tenisa, malog nogometa, rukometa, badmintona, stolnog tenisa, ali uz obvezno korištenje adekvatne čiste sportske obuće.

Županijskim sredstvima stvoren je sportski hram u središtu Virovitice, u multifunkcionalnoj hali Međunarodnog sajma Viroexpa, a od ponedjeljka, 2. prosinca sportski tereni bit će u pogonu, a njihovo korištenje će se naplaćivati. Javni poziv za iskaz interesa za iznajmljivanje sportskih terena objavljen je na stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i Viroexpa (www.viroexpo.hr). Cijena će ovisiti radi li se o profesionalnom klubu ili rekreativcima. Javni poziv može se vidjeti OVDJE.

78392742 2621222447917149 6424840658963398656 o Custom
foto: K. Toplak

U hali Viroexpa, sportaše će dočekati ugodan i topao prostor, svlačionice, a do nedjelje, sportaši i rekreativci će sportske terene moći probati besplatno u novoj hali Viroexpa koji je zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Virovitici, a kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, gradnjom multifunkcionalne hale dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”565160″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content