“Didonovci” Nika Dragičević i Dominik Sabolić stigli do polufinala jakog teniskog turnira u Osijeku

Proteklog vikenda u Osijeku je održan teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina starosti.

Na turniru su nastupili i članovi Teniskog kluba Didon Virovitica: Dominik Sabolić, Nika Dragičević, Ema Šantić i Lucija Podravac, koji su ujedno predstavljali grad Viroviticu i Virovitičko-Podravsku županiju.

Pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića sjajni su bili Dominik Sabolić i Nika Dragičević, koji su se plasirali u polufinale teniskog turnira. Dominik je do polufinala uvjerljivo pobijedio sve svoje protivnike te je u neizvjesnom polufinalu izgubio od tenisača iz susjedne Bosne i Hercegovine rezultatom 7:5, 7:5.

Jedanaestogodišnja Nika je također uvjerljivo došla do polufinalnog meča u kojem je igrala protiv prve nositeljice turnira, četrnaestogodišnje Korine Roso u kojem je izgubila rezultatom 6:1, 6:1.

-Moramo naglasiti da su Dominik i Nika igrali tenis na vrlo visokom nivou te su dokazali da su oboje u samom teniskom vrhu u svojim kategorijama. Ovim putem zahvaljujemo županu Igoru Androviću, koji im je omogućio da treniraju i pripremaju se za turnir u najboljim mogućim uvjetima na novim terenima u sportskoj hali Viroexpo – poručuju iz Teniskog kluba Didon.

(www.icv.hr, TK Didon)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content