FOTO Suhopolje došlo do prve pobjede na domaćem terenu, pao favorit iz Ferdinandovca

Trebalo je proći jedanaest kola da nogometaši Suhopolja u svojoj povratničkoj sezoni dođu do prve domaće pobjede u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica .

Dosad je mlada suhopoljska momčad vrijedno sakupljala bodove, ali je većinu osvojila na gostujućim travnjacima. Suhopoljski “mališani” stasaju pod palicom trenera Tomislava Filipovića. Naravno neizostavna je pomoć starijih i iskusnijih igrača.

IMG 9565 Custom

Domaća momčad je povela u 39. minuti kada je Ivan Egri materijalizirao dosuđeni udarac s jedanaest metara. Na početku drugog dijela domaći brzo postižu još dva pogotka. Autor prvog bio je Toni Hudoletnjak u 55. minuti, a dvije minute kasnije na Hudoletnjakovu asistenciju poentirao je sve opasniji Enio Kirin.

Gosti su smanjili na 3:1 iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Goran Bošnjak, dok je konačnih 3:2 postavio Luka Jasenko u posljednjoj minuti utakmice.

Ovo je bila dosad najbolja igra suhopoljskih Grofova u ovoj sezoni. Zadovoljni su bili svi igrači, trener, uprava na čelu s mladim predsjednikom Ivanom Kelečićem i preko 300 navijača. Sada se s puno više optimizma gleda na nastavak natjecanja, jer je već prikupljeno 11 bodova, iako su mnogi predviđali da će Suhopolje biti uvjerljivo posljednje na tablici.

IMG 9561 Custom

-Nastavljamo s našim radom, koji korak po korak donosi rezultate. U idućem kolu gostujemo u Daruvaru. Domaćini imaju nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača, koji su posuđeni iz jačih klubova. Mi ćemo našom igrom pokušati doći do pozitivnog rezultata – zadovoljan je bio trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Ferdinandovac 3:2
Igrač utakmice: Toni Hudoletnjak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”561170″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content