FOTO U derbiju kola 1. ŽNL u Miljevcima, Mislav Jagnjić eurogolom skinuo Rezovac s prvog mjesta

Derbi 11. kola 1. županijske nogometne lige odigran je pred više od 300 gledatelja na nogometnom igralištu u Miljevcima između domaće Mladosti, koja je bila drugoplasirana i vodećeg Rezovca.

Utakmica nije obilovala ljepotom. Očito su važnost bodova i rezultata sputavali igrače. Na samom početku gostujuća je momčad propustila odličnu priliku. Nekoliko igrača Rezovca u velikoj gužvi s udaljenosti na manje od metar od gola nije uspjelo ugurati loptu u mrežu.

Domaća obrana uspješno je odoljela tom napadu. Igra se odvijala većinom na sredini terena bez izrazitijih prilika. Udarci na gol su bili ili neprecizni ili nedovoljno opasni za vratare. Povremeno je zaiskrilo između aktera, što je autoritativni sudac Jurica Culej znao primiriti.

IMG 9603 Custom

Trenutak odluke zbio se u 75. minuti kada je domaći igrač Mislav Jagnjić s više od 25 metara očistio paučinu u samim rašljama gostujućeg vratara Marka Dopplera, koji je u tom trenutku bio zaista nemoćan.

U preostalih petnaest minuta gosti su sve karte bacili na napad. Konkretnog rezultata nije bilo. Domaća obrana uspješno je odolijevala do posljednjeg sučeva zvižduka, kada su domaći igrači proslavili povratak na prvo mjesto na tablici.

-Domaći igrači su svoju šansu iskoristili, dok mi svoje nismo te su zasluženo došli do pobjede. Idemo dalje, u idućem kolu igramo sa Slogom iz Zdenaca na svom terenu. Ako želimo ostati u vrhu tu utakmicu moramo dobiti – izjavio je trener Rezovca Stipe Rebić.

IMG 9642 Custom

– U tvrdoj utakmici bez puno prilika mi smo svoju jednu odlično iskoristili i došli do pobjede, s kojom smo se vratili na prvo mjesto. U idućem kolu gostujemo u Voćinu, gdje također idemo osvojiti tri boda – presretan je bio trener Mladosti Ivica Špoljarić.

Mladost Miljevci – Rezovac 1:0
Igrač utakmice: Mislav Jagnjić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”561255″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content