I ove godine Savjet mladih Virovitičko-podravske županije sudjelovat će u humanitarnoj akciji „Djelo ljubavi“

Savjet mladih Virovitičko–podravske, u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održao je 8. sjednicu na kojoj se govorilo o organizaciji druge sjednice s predsjednicima županijskih savjeta mladih s područja Slavonije, a koja će se održati u četvrtak 21. studenog ove godine.

Ista sjednica je nastavak suradnje koja proizlazi iz potpisanog sporazuma o prijateljstvu i suradnji između Savjeta mladih Brodsko-posavske županije, Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, Savjeta mladih Požeško-slavonske županije, Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije i Savjeta mladih Vukovarsko-srijemske županije sklopljenog u siječnju ove godine.

Na istoj sjednici članovi su se dogovorili da će i ove godine organizirati humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ te da će provesti istraživanje o potrebama i problemima mladih s područja Virovitičko-podravske županije s naglaskom na stipendiranje i prijevoz studenata i učenika od mjesta prebivališta do mjesta školovanja. (vpz.hr, mi)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content