OČEKUJE SE VIŠE OD STO SUDIONIKA U subotu, 30. studenoga 13. Memorijalni maraton “Kokočak-Orahovica”

UHBL PTSP VPŽ i ove godine organizira tradicionalni 13. Memorijalni maraton “Kokočak-Orahovica” u čast poginulim hrvatskim braniteljima Momiru Krmpotiću, Milanu Puhaniću i Branku Jakliću.

Maraton će biti održan u subotu, 30. studenoga sa startom u Kokočaku kod spomen obilježja Momiru i Milanu u 10:00 sati. Maraton je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva hrvatskih branitelja i Ministarstva obrane, a pokrovitelji su još i Virovitičko-podravska i Osječko-baranjska županija te Grad Orahovica.

-Žrtva hrvatskih branitelja se nikada ne smije zaboraviti i zato ustrajemo na organizaciji ovog maratona kojeg svake godine istrči preko 100 sudionika iz cijele Hrvatske. Start uz komemoraciju je tradicionalno u 10 sati, a završni program je u Mjesnom domu Nova Jošava u 13 sati. Hvala svim pokroviteljima i pozivam sve hrvatske branitelje, naše sugrađane i građane ostalih mjesta i gradova da nam se pridruže kako bi zajedno odali počast ovim hrabrim hrvatskim vitezovima – kaže predsjednik UHBL PTSP VPŽ Miroslav Milovuković.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content