Postani programer Android aplikacija i Java programer! Upiši se do 18. studenog i ostvari odličan popust

Najveće regionalno učilište Algebra provodi završni upis u edukacije Programer Android aplikacija i Java programer u Virovitici. Početak edukacija predviđen je u studenom.

Jedinstveni popust od 15% na školarinu za sve koji se upišu zaključno sa 18. studenim 2019. !

Po prvi puta imate mogućnost usavršavanja, kroz Algebrine programe obrazovanja, za najtraženija programerska znanja u kategoriji razvoj web i mobilnih aplikacija. Namijenjeno je za sve one koji se žele dodatno educirati, poslovne korisnike, studente, ali i sve one koji žele napredovati u poslu ili jednostavno traže nove izazove i poslovne prilike.

JAVA PROGRAMER

ŠTO ĆEŠ ZNATI NAKON ZAVRŠETKA?

Fokus obrazovanja za Java programera je na razvoju funkcionalne Java aplikacije koji rješava stvarne probleme.

Polaznici će se kroz korisne i praktične primjere upoznati sa suštinom razvoja Java aplikacija što je polazna osnova za proširenje znanja i razumijevanje radnih okvira za programiranje.

Programiranje u programskom jeziku Java danas pokriva vrlo široko područje. Ta je činjenica lako razumljiva ako pogledamo sveprisutnost Jave u informatičkim tehnologijama. Aplikacije pisane u Javi izvršavaju se na različitim platformama, od desktop računala s različitim operacijskim sustavima, preko mobilnih i PDA uređaja, bankovnih “čip” kartica, multimedijskih i drugih namjenskih uređaja pa do web aplikacija koje nam dolaze s nekih od najvećih korporacijskih servera.

Koristeći objektno orijentirano programiranje polaznici će uz mentoriranje samostalno projektirati i izraditi potpuno funkcionalnu aplikaciju s podrškom relacijske baze podataka. Stečeno znanje moći će koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku. Struktura edukacije prilagođena je početnicima u programiranju.
Analiza rezultata nakon edukacije ukazuje da  više od 70% polaznika Java programiranja nakon edukacije promjeni postojeći posao ili dobije prvo zaposlenje ili nadogradi vlastito poslovanje.

NA KRAJU DOBIVATE:

Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u e-radnu knjižicu.

Na istaknutu cijenu edukacije odobrava se 15% popusta

Upit i prijava: JAVA PROGRAMER

PROGRAMER MOBILNIH APLIKACIJA – ANDROID

ŠTO ĆEŠ ZNATI NAKON ZAVRŠETKA?

Koristimo ih gotovo bez prestanka. Olakšavaju nam život na sve zamislive i nezamislive načine. Pomoću njih pozivamo taksi ili naručujemo ukusnu dostavu. Zabavljaju nas u slobodno vrijeme. Na usluzi su dok čekamo u redovima ili smo zarobljeni na kavi s dosadnim sugovornikom.

Mobilne aplikacije su dio naše svakodnevice. Za mnoge su postale primarna potreba, poput potrebe za hranom.

Pozivamo vas da naučite kako bar na neko vrijeme smiriti tu neutaživu glad milijuna korisnika. Kako razviti korisnu i funkcionalnu mobilnu aplikaciju.

Postat ćete iskusni “kuhar” aplikacija za upravljački sustav Android. A začinite li stečeno znanje svojom maštom i idejama, tko zna, mogli biste postati i Masterchef, tvorac nekog novog Ubera ili Instagrama.

NA KRAJU DOBIVATE:

Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u e-radnu knjižicu.

Na istaknutu cijenu edukacije odobrava se 15% popusta

Upit i prijava: PROGRAMER ANDROID MOBILNIH APLIKACIJA

(promo)