KRAJNJE JE VRIJEME ZA IZMJENU GUMA! Požurite u Autoprijevoz Horvat i povoljno zamijenite set ljetnih za zimske gume

Dva su mjeseca u godini kada vulkanizeri doslovno imaju pune ruke posla: u studenom kada je na snazi zakonska odredba o korištenju zimskih guma na motornim vozilima te u travnju kada zimske gume zamjenjuju ljetnima.

Hladniji jesenski dani podsjetili su vozače da je došlo vrijeme za zimske gume na vozilima. Korištenje krivih guma u određenim uvjetima može uvelike utjecati na ponašanje automobila na cesti. Gume su jedan od najvažnijih dijelova vozila, a kako posreduju između automobila i ceste presudne su za sigurnost. Dobro je da u svakom razdoblju godine vozilo ima odgovarajuće gume jer već pri temperaturi nižoj od 7°C ljetne gume gube elastičnost, kao i svojstva prianjanja na podlogu koju imaju u uvjetima za koja su predviđena. Nemojte čekati zadnji trenutak kako vas snijeg ne bi uhvatio na ljetnim gumama.

Sezonska izmjena guma samo je naizgled jednostavan posao, ali zahtijeva izrazitu preciznost prilikom skidanja i postavljanja guma na felge te posebne alate kako bi se kotači balansirali prema odgovarajućim parametrima proizvođača automobila.

Zahvaljujući stručnosti vulkanizera u radionici AUTOPRIJEVOZA HORVAT promjena guma ne traje dugo stoga požurite i zamijenite set ljetnih za zimske gume.

Raspon usluga:

  • Uklanjanje kotača
  • Skidanje guma s kotača
  • Montiranje guma na kotače
  • Balansiranje kotača
  • Ponovno postavljanje kotača

Akcijska cijena za montažu i balansiranje čeličnog naplatka iznosi 30 kuna po komadu, a aluminijskog 35 kuna po komadu.

Zvonko Horvat, vlasnik tvrtke AUTOPRIJEVOZ HORVAT ističe kako je u njegovoj radionici moguće kupiti i nove, kvalitetne gume poznatih brendova. Uz već spomenutu uslugu izmjena guma, ovdje možete doznati i ostalu, bogatu ponudu u tvrtki AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o. iz virovitičkog prigradskog naselja Podgorja.

AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o.
Podgorje, sv. Petra i Pavla 12
Virovitica

Vučna služba i pomoć na cesti 0-24

Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak 08-17 sati
subota 08-13 sati

Broj mobitela: 099/ 703 3232

(promo)