RUKOMETNI VIKEND Pitomača putuje u Đakovo, Slatina gostuje kod Feniksa u Osijeku

Ovog vikenda nastavljaju se redovna natjecanja rukometnih ligaša s područja Virovitičko-podravske županije.

Rukometašice Pitomače nakon uzbudljive utakmice i pobjede nad vodećom Zelinom putuju u “Srce Slavonije”, u Đakovo. Đakovački drugoligaš se nalazi na začelju tablice i svaki bod mu je zlata vrijedan u borbi za opstanak. Utakmica 9. kola 2. lige Sjever se igra u sportskoj dvorani u Đakovu u subotu, 23. studenoga u 16,30 sati.

Vodeća momčad 2. lige Istok Slatina putuje u Osijek. U subotu, 23. studenoga u 18 sati u sportskoj dvorani Zrinjevac Slatinčani igraju s Feniksom, koji se bori za opstanak u ligi.

U 3. ligi Istok, u muškoj konkurenciji igraju se utakmice 10. kola. Rukometaši Orahovice u nedjelju, 24. studenoga u 18,15 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kozarca u Županji igraju sa Zrinskim iz Bošnjaka.

Rukometašice Orahovice u ženskoj konkurenciji u 8. kolu u sportskoj dvorani u Orahovici, u subotu, 23. studenoga u 20 sati dočekuju Slavonku iz Nove Gradiške.

U 3. ligi Sjever u ženskoj konkurenciji igraju se utakmice 5. kola. Druga ekipa 1234 Virovitice u subotu, 23. studenoga gostuje kod druge ekipe Zrinskog. Utakmica se igra u 14 sati u sportskoj dvorani Građevinskog obrazovnog centra.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content