“Božićni kuglački turnir” HVIDR-e Virovitica, pripao Šećerani VIRO iz Virovitice

Povodom manifestacije “Prosinac u gradu”, Kuglački klub HVIDR-a Virovitica svake godine organizira “Božićni kuglački turnir”, a tako je bilo i ove godine kada su se danas (utorak) na kuglani Tvina ogledale četiri ekipe, HVIDR-a Virovitica, Šećerana VIRO, Sloboda TVIN (žene) i ekipa Rekreativne kuglačke lige iz Virovitice.

Ovaj turnir službeno su otvorili pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica i predsjednik Kuglačkog kluba HVIDR-a Virovitica Mile Bičanić koji je i inicijator ovog turnira i koji je na kraju natjecanja uručio priznanja najboljim ekipama.

Prvo mjesto sa 1538 bodova pripalo je KK Šećerana VIRO, drugi su bili HVIDR-a Virovitica sa 1532 boda, treći Rekreativci Virovitica sa 1428 bodova, dok je četvrto mjesto pripalo ekipi “Sloboda TVIN” koja je osvojila 1403 boda. Najbolji kuglač bio je Stipan Teskera iz Šećerane VIRO sa 280 srušenih čunjeva, dok je najuspješnija kuglačica bila Marija Mađarević iz Slobode TVIN sa 258 srušenih čunjeva.

Kuglački klub HVIDR-a na čelu sa dugogodišnjim predsjednikom Milom Bićanićem natječe se u 3. kuglačkoj ligi Zona Osijek i jedan je sportskih klubova koji prednjače u organizaciji humanitarnih turnira kakav je bio i ovaj turnir, a sva prikupljena sredstva i ove će godine otići kao pomoć našim građanima u potrebi. B.S.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content