DANI SMIJEHA U VIROVITICI Kerekesh teatar “Skupštinom” priredio izvrsno otvorenje, večeras na rasporedu “Bogi Ivač Znova”

Dani smijeha u Virovitici otvoreni su sinoć (utorak) izvedbom “Skupštine”, najizvođenije ansambl komedije Kerekesh Teatra. Virovitičani su ponovno pokazali da uživaju u humoru Kerekesh Teatra i gotovo dupkom ispunili virovitičko kazalište. Predstavu je režirao Ljubomir Kerekeš koji u predstavi glumi Trpimira, predstavnika romske nacionalne manjine, jednog od članova Seoskog odbora sela Črevo. Uz njega zasjedaju Marija Krpan kao tajnica i blagajnica Đurđa te virovitičani Draško Zidar i Mijo Pavelko kao predsjednik Dragec i animator kulture Ivek zvan Tarzan.

Ovaj Seoski odbor zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu, a govori o općedruštvenim problemima vezanima uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu.

kerekes teatar skupstina 209 680x400c 58fe163daa8c 59d473e889c0b
Foto: Kerekesh teatar

2. Dani smijeha nastavljaju se danas, 11. prosinca u 20 sati, kada na kazališne daske dolazi “Bogi Ivač Znova”, najizvođenija predstava HNK u Varaždinu u kojoj glavne uloge tumače Jan i Ljubomir Kerekeš, dok im za vratom pušu njihove žene i ne daju im disati Sunčana Zelenika-Konjević i Marija Krpan, a opasni zavodnik koji liči na Stavrosa je Igor Baksa. Riječ je o kajkavskoj erotskoj komediji koja je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content