FOTO Djelatnici VPŽ i ove su godine sudjelovali u božićno-novogodišnjoj akciji prikupljanja potrepština za virovitičku Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”

- PROMO -

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije i djelatnici Virovitičko-podravske županije, već tradicionalno, povodom Božića i Nove godine, Socijalnoj samoposluzi “Djelo ljubavi” Crvenog križa u Virovitici doniraju hranu i higijenske potrepštine.

Tradicija se tako nastavila i ove godine, pa su danas (srijeda) s velikim osmjehom na licu što mogu pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, Savjet mladih VPŽ i djelatnici Virovitičko-podravske županije u nazočnosti zamjenika župana Marija Klementa i predsjednice Savjeta mladih Melite Ilakovac sudjelovali u još jednoj božićno-novogodišnjoj akciji prikupljanja potrepština.

IMG 2543 Custom e1576664758967

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac, zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji te istaknula kako je sva pomoć dobro došla.

Nazočnima se obratila i predsjednica Savjeta mladih Melita Ilakovac naglasivši kako će Savjet mladih i dalje sudjelovati u ovakvim hvalevrijednim akcijama, od kojih je prva sljedeća ona povodom uskršnjih blagdana.

-Obavijestili smo zaposlenike Virovitičko-podravske županije o našoj akciji, a oni su, ponaosob, kroz tjedan donosili namirnice koje su najpotrebnije korisnicima i tako je prikupljena ova vrijedna donacija – istaknula je Ilakovac.

IMG 2545 Custom

Na kraju, s nekoliko prigodnih riječi obratio se i Marijo Klement, zamjenik župana Virovitičko-podravske županije te posebno pohvalio rad Savjeta mladih, ali i Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica djeluje na području grada Virovitice i susjednih pet općina (Lukač, Gradina, Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica). Korisnici koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” su: obitelji s troje i više djece, samohrani roditelji, umirovljenici s mirovinama do 1.500 kuna, dvočlano kućanstvo s primanjima do 2.000 kuna, osobe bez primanja…

(www.icv.hr, ts, vpz.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”570283″]

Povezane vijesti

Skip to content