FOTO Božićnim domjenkom planinari HPD-a “Papuk” Virovitica završili uspješnu planinarsku godinu

Odlučili su planinari HPD-a “Papuk” iz Virovitice završiti odličnu planinarsku godinu božićnim domjenkom. Bili su jači i od kiše, lošeg vremena te potvrdili onu staru skandinavsku izreku: “Ne postoji loše vrijeme, samo loša odjeća”.

Kod planinarske kućice “Brusovi” i prije 10 sati okupilo se dovoljno planinara, članova njihovog društva i prijatelja planinara iz HPD-a Orahovica da bi se ovaj izlet mogao smatrati uspješnim.

Prije samog ručka odlučili su i prošetati njihovim planinarskim stazama. Pred sam polazak na planinarsku stazu, dionica od planinarske kućice Brusovi prema 1. ribnjaku, kiša je prestala padati i 25 planinara krenulo je na laganu predbožićnu šetnju. Ostalih 15-ak planinara je ostalo kod kućice kako bi pomogli njihovom masterchefu Vladi, koji je brižno pazio na paprikaš. Pripremali su stolove za ručak, dok su njihovi najmlađi članovi kitili bor, ali i cijelu kućicu. Poseban trenutak samog događaja je bio onaj kad su najmlađim članovima planinarima izmamili osmijeh na promrzla lica, kada su od planinarskih pomoćnica Djeda Božićnjaka primali prigodne božićne poklone.

IMG 2335
foto: HPD “Papuk”

Planinari su se vratili sa staza praćeni novim valom kiše, ali obzirom da su imali svi dobru opremu, nije im smetalo par kapi pogotovo kad su namirisali Vladin paprikaš. U jednom trenutku, njihova mala, bajkovita kućica bila je puna topline zbog velikog broja članova i gostiju koji nisu dopustili da im ovaj izlet propadne ili se odgodi.”

(HPD “Papuk” Virovitica)

[g-gallery gid=”571790″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content