FOTO Djeda Mrazovi na biciklima oduševili djecu u Orahovici, fantastičan događaj u središtu grada završio bakljadom i prekrasnim vatrometom

Božić se ponovno provezao kroz Orahovicu, priča traje punih osam godina i svake godine je sve ljepša, zanimljivija, veselija i djeci najdraža.

I ove su godine popularni Djeda Mrazovi na biciklima razveselili i staro i mlado, vozili se po cijeloj Orahovici, uzduž i poprijeko, obišli djecu u njihovim kućama, kafiće, restorane i zaplesali pokraj pozornice orahovačkog Adventa.

Tridesetak Djeda Mrazova, možda ove godine i najveća brojka, priredili su na kružnom toku u središtu grada tradicionalnu bakljadu, a potom je ispred Caffe bara Sokol, odakle je priča i krenula, na nebu zasjao prekrasan vatromet. Djeda Mrazovi su sjajni dečki iz Orahovice, koji zajedno skupe novce i kupe slatke poklone te ih srcem darivaju djeci, i po njihovoj želji sve što kažu, kažu zajedno.

2312djedamrazovinabiciklima 5 Custom

-Mi smo ekipa koja ovo radi srcem, jednostavno želimo razveseliti djecu i evo, sudeći po onom što doživljavamo kroz našu vožnju u tome i uspijevamo. Prelijepo je, veselo, djeca s nama pjevaju i plešu i ne samo djeca nego i odrasli, počaste nas u svojim dvorištima i to je zapravo naš najveći cilj, da Božić prikažemo u njegovom najljepšem svjetlu, da se svi veselo družimo i zabavljamo – kažu Djeda Mrazovi te dodaju:

-Bilo je puno ponuda iz političkog i gospodarskog života grada za sponzorstvo, no mi smo se samo zahvalili i nismo prihvatili, jer ovo je isključivo akcija grupe prijatelja. Svatko tko želi biti sponzor može to učiniti samo na jedan način, uložiti koliko i mi te se obući u Djeda Mraza i sjesti na bicikl i poći s nama, drugačije nikako. Svim našim dragim Orahovčankama i Orahovčanima, a posebno našoj djeci od srca želimo Sretan Božić – poručili su Djeda Mrazovi.

2312djedamrazovinabiciklima 8 Custom

Ova je priča doista posebna, toliko velikog srca, veselja i radosti, toliko Božića u ovim momcima da je zapravo nevjerojatno, a sve govori kako djeca nisu mogla dočekati da se pojave i pred njihovim kućama, a sveopće veselje nastavilo se u samom središtu grada kada su djeca veselo skakutala i plesala s Djedicama te ogromnim vriskom i pljeskom popratila bakljadu, a poslije i vatromet. Bravo momci, provezli ste Božić kroz Orahovicu i donijeli ga u svako dječje, pa i ono odraslo srce.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”571911″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content