Lavice u posljednjoj sekundi izgubile drugi bod na gostovanju u Pločama

Rukometašice 1234 Virovitice u 10. kolu 1. lige gostovale su u Pločama i osvojile bod odigravši s Dalmatinkom 34:34 u izuzetno uzbudljivoj utakmici.

Na samom početku domaće rukometašice su povele 4:1 i vjerovale da će lako doći do dva boda. Lavice su se postepeno budile i u 14. minuti poravnale rezultat na 8:8, a u 17. su imale prednost 9:8. U nastavku prvog dijela utakmice Virovitičanke odlaze na +5 (20:15), a na odmor se odlazi s prednošću 20:16. Na početku drugog dijela domaća ekipa kreće puno agresivnije u obrani, a domaća vratarka Andrijana Vlatka Jelčić se razbranila. Prednost virovitičke ekipe se smanjuje. Domaće igračice u dva navrata ponovno imaju minimalnu prednost (29:28 i 30:29). Bile su u prilici otići i na dva pogotka prednosti, ali su se Lavice u tim trenucima uspješno obranile. Gošće se još jednom bude i u dva navrata imaju prednost +3 (33:30 i 34:31). Domaće igračice kreću na sve ili ništa i smanjuju gostujuću prednost na 34:33. Virovitičanke imaju loptu i 35 sekundi. Nisu iskoristile posljednji šut, a domaće kreću u brzu kontru i praktički sa sirenom poravnavaju rezultat.

U gostujućim redovima svaka igračica pokazala je niz dobrih poteza, ali i napravila pokoju pogrešku koje se mogu opravdati cjelodnevnim putovanjem. U utorak, 3. prosinca u 19 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igra se odgođena utakmica 9. kola s Podravkom Vegetom, a već u subotu 7. prosinca susret 11. kola sa Zrinskim. Nadamo se da će u idućem susretu na domaćem terenu, nakon Podravke Vegeta, koja je ipak jadan drugi svijet, sa Zrinskim iz Čakovca uspjeti doći do pobjede.

1234 Virovitica: Marija Devald (3+0), Iva Biuk ( 7+2), Maja Mlinarić 12 (1), Lukrecia Veršec, Lea Zupčić, Nadia Dujmović, Helena Lukačević, Tamara Hudoletnjak 10 (3), Marija Medved, Ana Blažev, Elena Bardić, Nika Deskar 3, Ivana Kirin 3, Laura Oršulić i Tena Mioč Cabadaj 6.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content