NOGOMETAŠI ORAHOVAČKOG PAPUKA ZAKLJUČILI POLUSEZONU Dopredsjednik Lukić poručio igračima: Vi ste veliki pobjednici!

Nogometaši orahovačkog trećeligaša Papuka zaključili su polusezonu i uspješnu nogometnu 2019. godinu zajedničkim sastankom, analizom i prigodnim domjenkom. Nogometaše su na početku sastanka pozdravili članovi Uprave kluba na čelu s dopredsjednikom Slobodanom Lukićem, koji je na početku ispričao predsjednika Dalibora Fofonjku koji je na putovanju, a potom odmah u prvoj rečenici opisao uspješnu Papukovu 2019. godinu.

PLASMAN U VIŠI RANG

– Svi zajedno veliki smo pobjednici jer nikada više u našem klubu ne smije biti mi, vi ili oni. Svi smo klub i na terenu i u klubu i izvan njega i to je ključno da bismo bili pobjednici. A vi, dragi nogometaši, ste zaista pobjednici, u ovoj smo godini osvojili odlično drugo mjesto u 4. ligi, Županijski kup i plasirali se u viši rang natjecanja. U 3. HNL Sjever u samom početku smo imali pehove, ozljede i kartone, a kada uzmemo u obzir da je jako malo igrača u životu igralo taj rang natjecanja, to je veliki kvalitativni skok – rekao je Lukić.

Istaknuo je kako su na vrijeme napravili analizu svojih slabosti i grešaka, kako ih ne bi ponavljali. Novi trener Stjepan Mađarić svima je bio znak nove nade.

NAJBOLJI MOTIVATOR IGRAČA

-Gospodin Mađarić svojim nas je znanjem, iskustvom i energijom okupio i postavio čvrste temelje našeg kluba. Imali smo i sreću da je u naše redove došao i jedan veliki nogometaš, Tihomir Živković, koji je dao klubu dimenziju više u igri, ali i kao motivator svojih suigrača. Danas idemo novim putem i ono što želim naglasiti je da je Papuk institucija koja traje punih 95 godina i svi moramo služiti našem vrijednom klubu koji je danas ugledni član 3. HNL Sjever i koji svi uvažavaju, kako igrački, tako i organizacijski – rekao je Lukić.

Stjepan Mađarić na treningu Custom

U nastavku je iznio cilj Papuka u proljetnom dijelu sezone, a koji se bazira na ostanku u ligi.

Danas opet gledamo malo više, ljudski je ići prema naprijed i ono što želimo je biti prvi u ovom drugom play-offu – zaključio je Lukić.

Igračima i Upravi obratio se potom i sportski direktor Miroslav Jockov, koji je najavio kako će klub ove zime raditi na dovođenju pojačanja, a zatim je trener Stjepan Mađarić iznio analizu rada seniorske ekipe.

RAST U SVIM SEGMENTIMA

– Kada sam došao, moja je želja bila da do kraja polusezone osvojimo 11 bodova. Osvojili smo 12, što je bod iznad mojih očekivanja, ali vrlo lako i zasluženo smo trebali imati i više. Ono što me kroz rad s momčadi raduje je činjenica da onaj dio igrača koji je došao iz nižih rangova natjecanja polako usvaja sve traženo u ovom rangu i iznimno napreduje, što je jako važno. Najvažnije je da klub raste u svim segmentima, a što se tiče momčadi, ako budemo na ovim zimskim pripremama digli rad na viši nivo, svi zajedno možemo puno. Ništa neće biti lagano, čeka nas puno teških utakmica, ali vjerujem u ove dečke, ovaj klub ima jednu mladost koja želi i to je ono što potenciram i želim – smatra Mađarić koji ističe kako puno očekuje od zimskih priprema koje počinju 15. siječnja.

Trener Papuka Stjepan Mađarić Custom

– Dosada nisam mogao trenirati momčad, nego samo raditi na rezultatu, a tijekom ove zime ćemo moći zajedno raditi, trenirati i pripremiti se za sve napore koji nas čekaju – zaključio je Mađarić.

Papuk je danas uistinu klub s respektom i karakterom, a momčad je pokazala da se na nju može i mora u budućnosti ozbiljno računati jer je riječ o skupu iznimno kvalitetnih i karakternih igrača.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić i M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content