OPĆINA LUKAČ Četrnaestero djece krenulo u predškolu gdje ih je dočekalo pregršt iznenađenja

Općina Lukač u suradnji s Osnovnom školom Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, već unazad 8 godina organizira predškolski odgoj. Tako i ove godine, četrnaestero djece krenulo je u predškolu gdje ih je dočekalo pregršt iznenađenja.

Program će se realizirati u Područnoj školi Lukač, gdje će se kao i svake godine, mališani kroz crtanje, pisanje, brojanje, pjevanje, igranje i ostale aktivnosti s veseljem pripremati za prvi razred.

Predškolce i njihove roditelje u Područnoj školi Lukač dočekali su načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić i ravnatelj Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića, Gornje Bazje Saša Topić, te im je načelnik uručio prigodne radne listove za igru i učenje.

IMG 528756010908293d8bbd92042bc5b96c VMalu školu i ove godine u sto postotnom iznosu financira Općina Lukač. Općina Lukač financijski čvrsto stoji iza zadovoljavanja svih potreba „Male škole“ kao što je to činila i prethodnih sedam godina.

Ovo je zadnja godina predškole jer iduću školsku godinu priprema djece za prvi razred Osnovne škole bili će u Dječjem vrtiću „Bubamara Gornje Bazje„ – napomenuo je načelnik općine Lukač Đuro Bukvić. (www.opcina-lukac.hr)

IMG 95a36132cf0780a9644a7d82dfa0fd34 V

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content