“VAU VAU – NOVA SLIKA, NAŠA JE SPIKA!” Virovitičko sklonište organiziralo fotografiranje s ljubimcima te na taj način prikupljali donacije

Četvernonožni ljubimci, smeđe i crne njuškice, malih ili velikih šapica, ušiju podignutih ili spuštenih, duge ili krate dlake, danas su (petak) nakratko postale zvijezde fotografija kojima su se prikupljale donacije za Virovitičko sklonište.

U ovoj nadasve zanimljivoj akciji, svatko može sudjelovati. Vlasnici koji imaju svoju “kućnu zvjerku” mogu doći u prostorije “bivšeg Virkoma” (preko puta gradskog sata), na adresu Rusanova 2, u vremenu od 12 do 20 sati. Vas i vašu četvreronožnu pratnju slikati će fotograf, a vi mu možete zauzvrat dati donaciju.

IMG 20191220 WA0001 Custom
foto: čitatelj

Svi oni koji nemaju svog ljubimca mogu se fotografirati s medijskom zvijezdom Skloništa, njuškicom po imenu Čoko (ili nekim drugim stanovnikom Skloništa) i na taj način donirati.

-Ovom akcijom želimo prikupiti sredstva za Virovitičko sklonište koje je, kako uvijek volimo reći, živ organizam. U Skloništu uvijek treba nešto, hrana, lijekovi, igračke, deke za zimu, kućice, ograda… Doslovno, od čavla za ogradu do posebnog lijeka – kroz smijeh otkriva volonterka Skloništa.

IMG 20191220 WA0000 Custom
foto: čitatelj

– Zahvaljujemo idejnom začetniku ove ideje, vlasniku Obrta za digitalnu promidžbu GO – RAN Goranu Grošaniću kao i svima koji će sudjelovati u ovoj akciji, Saši Pjaniću, fotografu i putopiscu zatim Alidi Moslavac Saračević i Slavku Švraki te Gradskoj upravi koja nas uvijek potiče na rad, veliko hvala svim volonterkama i volonterima skloništa koji neumorno paze na naše četveronožne prijatelje – kažu iz Skloništa.

(www.icv.hr, lmh)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content