U Kući kolača pronađite izvrsne i kvalitetne kolače koji će osvojiti i najzahtjevnija nepca

U Virovitici postoji preslatko mjesto koje ne smijete propustiti posjetiti. Riječ je o Kući kolača u Strossmayerovoj 45! Ondje možete pronaći kolače za vjenčanja, krstitke, rođendane i sve druge proslave i prigode. A slobodno možete doći i kada se samo zaželite slatkog. U Kući kolača rade se samo domaći kolači od provjerenih namirnica i sastojaka.

Mađarice, Bohemi, Jaffa kocke, Krempite, Slavonske kocke, Doboš šnite, Ferrero, Snickers i Kokos torta samo su neki u moru kolača i torta koje ovdje možete pronaći. Ako ne volite slatko, i za vas imaju nešto – kroasane, dizanice, pogačice i različite pite.

A ono što ostavlja bez daha i najzahtjevnija nepca su domaće štrudle Kuće kolača! Ondje možete kupiti štrudle izrađene od domaćih kora punjene sa sirom (slatkim i slanim), kupusom, krumpirom i višnjama po izuzetno pristupačnoj cijeni – već od 25 kuna!

MG 6545

Štrudle kupujete zamrznute te ih sami pripremite u pećnici kada vam to odgovara i uživate u savršenom okusu domaćih štrudli.

Kuća kolača nudi i uslugu najma hladnjača za vjenčanja i sve druge prigode, tako da svi kolači koje kupite ostanu svježi i na željenoj temperaturi. Ako kolače za svoju proslavu kupite u Kući kolača dobit ćete i popust na hladnjaču.

hladnjaca2

Posjetite Kuću kolača i uživajte u izvrsnim okusima koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca!

Kuća kolača
Virovitica Strossmayerova 45
mob. 098/953-9666

(promo)[g-gallery gid=”508406″][g-gallery gid=”508646″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content