FOTO Čačinčani ponovno pokazali veliko srce za orahovački “Jaglac”, humanitarnim malonogometnim turnirom prikupili 19.200 kuna

Čačinčani su ponovno pokazali veliko srce i po sedmi puta se ujedinili za pomoć Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama “Jaglac” Orahovica.

Naime, Općina Čačinci i Turistička zajednica pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Pan Parket, organizirali su 7. Humanitarni malonogometni turnir “Čačinci za Jaglac”. Pred prepunim tribinama, nogometno umijeće pokazale su momčadi Pan Parketa, Caffe bara Blues, Caffe bara DEF i NK Mladost Čačinci, a turnir je otvorio zamjenik načelnika općine čačinci Alen Jurenac.

DSC 4859 Custom

-Hvala svim momčadima koje su se odazvale, sucima i svima koji su učinili i najmanji potez kako bi ovaj turnir i ove godine za naš Jaglac bio organiziran. Drago nam je da možemo pomoći i posebno veliko hvala našim Čačinčanima, gledateljima koji su došli u velikom broju i pomogli u prikupljanju sredstava za pomoć ovoj humanitarnoj udruzi – rekao je Jurenac.

Predsjednica Jaglaca Đurđa Šimatović teško je pronalazila riječi zahvale za ovaj turnir koji svake godine razveseli “Jaglace”.

-Mi se istinski trudimo svojim projektima svake godine omogućiti našim članovima normalan život i uključivanje u društvenu zajednicu. Ovaj turnir je nešto posebno, na njemu su naši članovi veseli, nasmijani, uživaju i osjećaju se ravnopravnim članovima društvene zajednice što je najvažnije. Hvala od srca Čačincima, Općini i Turističkoj zajednici, našim vjernim donatorima i prijateljima Pan parketu, svim momčadima i ovoj prekrasnoj publici koja nas uvijek podržava – rekla je Šimatović.

DSC 4856 Custom

U natjecateljskom dijelu, u poluzavršnim susretima Caffe bar DEF bio je bolji od Caffe bara Blues sa 2:0, odnosno Pan Parket od momčadi NK Mladost Čačinci sa 2:1. Treće mjesto pripalo je Bluesu trijumfom nad Mladosti od 3:1, a u velikom finalu slavio je Pan Parket pobijedivši DEF s konačnih 5:2. Posebna atrakcija bila je pogodak igrača DEF-a Kristijana Knjižeka, inače člana Udruge Jaglaca s kojim je pogodak proslavila cijela dvorana. Sve utakmice odsudio je sudački par Darko Krmpotić i Mario Nađ. Na kraju, na središtu igrališta donesen je veliki ček s iznosom koji je prikupljen za Jaglac na ovom turniru. Jaglaci su visoko u zrak podignuli ček vrijedan 19.200 kuna.

DSC 4887 Custom

-Za Jaglac smo uvijek tu, u nama imaju vjernog i čvrstog prijatelja. Kad god i koliko možemo uvijek ćemo pomoći jer osmijeh Jaglaca za nas je neprocjenjiv. Hvala svima koji su pomogli u organizaciji, hvala Čačinčanima velikog srca. Jaglac nam je svima u srcu – rekao je načelnik općine Čačinci Mirko Mališ, koji je uručio nagrade najboljima i zahvalnice te službeno zatvorio turnir.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”573945″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content