FOTO Damir Pemper jasno i glasno na početku priprema Slatine: Cilj je drugo mjesto u ligi i osvajanje Županijskog kupa

Na stadionu Antuna Tone Butorca ponovno je oživjelo. Počele su pripreme nogometaša Slatine. Trener Damir Pemper je prozvao svojih gotovo trideset igrača s kojima će u proljetnom dijelu sezone krenuti u dva natjecanja.

Prvo je 4. liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, u kojoj je momčad na kraju jesenskog dijela sezone zauzela sedmo mjesto s 21 osvojenim bodom, a drugo Županijski kup. Sve je na početku pozdravio dopredsjednik kluba Miran Janečić.

IMG 4262 Custom

-Zadovoljni smo rezultatima u jesenskom dijelu natjecanja. Brojne ozlijede su nas spriječile u postizanju boljeg uspjeha. Postali ste klapa. Borite se i ginete jedni za druge. Samo nastavite tako i sigurno ćemo u proljeće imati još bolje rezultate – naglasio je Janečić.

U kadru je jedno novo lice. Riječ je o Mihaelu Nikoliću, dosadašnjem napadaču županijskog prvoligaša Sloge iz Zdenaca. Uz to se u klubu nadaju skorom povratku na teren ozlijeđenog Matije Bubaša, koji nije igrao cijelu jesen, čime bi se igrački kadar izuzetno pojačao. U 50 dana priprema u planu je 40 aktivnosti.

IMG 4271 Custom

Uz treninge, dogovoreno je osam pripremnih utakmica: s Viljevom 1. veljače, s orahovačkim Papukom 5. veljače, Diljem u Vinkovcima 8. veljače, s Bratstvom iz Gornjeg Bazja 12. veljače, s Oriolikom iz Oriovca 16. veljače, našičkim NAŠK-om 19. veljače, druga utakmica s Papukom u Orahovici 22. veljače i na kraju s Tehnika Koprivnicom na njihovom terenu 29. veljače.

IMG 4280 Custom

-Na početku ljetnih priprema spominjalo se prvo mjesto u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Sada nam je Slaven Belupo II odmakao, zato moramo ciljati drugu poziciju na tablici, koja nam nije daleko. S druge strane sezonama pričamo o osvajanju Županijskog kupa. Konačno bi trebali ići do kraja i osvojiti ga – ciljeve je najavio trener Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”576529″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content