FOTO Najbolji sportaši općine Pitomača u 2019. godini su rukometašica Nina Ferić i stolnotenisač Dražen Matoničkin

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, u sklopu završnice zimskog malonogometnog turnira ulica i naselja općine Pitomača, Sportska zajednica općine Pitomača proglasila je najbolje sportaše općine u 2019. godini.

Za najbolji ženski kolektiv ponovno je izabran Ženski rukometni klub Pitomača, koji se nakon osvajanja prvog mjesta u trećeligaškom rangu natjecanja vratio u drugoligaško društvo (2. liga Sjever), gdje se trenutno uspješno natječe pod vodstvom trenerice Sanje Šandrovčan.

Najbolji muški kolektiv u 2019. godini je Stolnoteniski klub Pitomača, koji se i više nego uspješno natječe u 3. stolnoteniskoj ligi – Regije Slavonija Zapad. Boje pitomačkog stolnoteniskog kluba brane Tomislav Krmić, Dražen Matoničkin, Goran Čok i Mirko Debeljak.

IMG 9735

Za najboljeg sportaša općine Pitomača u 2019. godini izabran je već ranije spomenuti Dražen Matoničkin, član STK Pitomača.

-Stolnim tenisom se bavim već 30 godina. Trenutno se natječemo u trećeligaškom rangu, u kojem držimo prvu poziciju i moram reći da imamo stvarno dobru ekipu. Što se tiče ove nagrade, jednostavno nemam riječi, stvarno nisam očekivao tako nešto, ali eto, hvala svima koji su prepoznali moj trud i ovo je za mene, mogu reći pred kraj duge karijere jedno veliko priznanje. Ako me zdravlje bude služilo, očekujem možda još par godina aktivnog igranja, prije nego kažem konačno zbogom stolnom tenisu – rekao je D. Matoničkin.

IMG 9727

Za najbolju sportašicu općine Pitomača izabrana je Nina Ferić, mlada rukometašica, članica ŽRK Pitomača, za koju, kako kažu suigračice i trenerica Sanja Šandrovčan ne postoji “izgubljena lopta”, a u svakoj utakmici daje svoj maksimum i veliki je motivator.

Priznanja i prigodne poklone najboljima podijelio je predsjednik Sportske zajednice općine Pitomača Tihomir Šokec.

Najbolji ženski kolektiv: Ženski rukometni klub Pitomača

Najbolji muški kolektiv: Stolnoteniski klub Pitomača

Najbolja sportašica: Nina Ferić (ŽRK Pitomača)

Najbolji sportaš: Dražen Matoničkin (STK Pitomača)

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”575364″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content