FOTO Ria Derniković osvojila naslov u pojedinačnoj konkurenciji na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u tenisu održanom u Virovitici

Finalnim dvobojem u kojem su se sastale Ria Derniković i Lana Preis završeno je dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za juniorke, koje se od 25. do 29. siječnja održavalo u virovitičkoj hali Viroexpo.

Uvjerljivom predstavom u posljednjem meču ovog turnira, Ria Derniković lako se obračunala sa svojom današnjom protivnicom te je ostvarila uvjerljivu pobjedu u dva seta identičnim rezultatom 6:1.

Nagrade dvjema najboljim tenisačicama ovog turnira dodijelio je gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, koji je ovim putem izrazio svoje zadovoljstvo ovom priredbom.

IMG 8244 Custom

-Ovo prvenstvo je velika stvar za grad Viroviticu i za cijelu županiju budući da se održava u ovom multifunkcionalnom prostoru koji nije namijenjen isključivo za sportove već i za druge sadržaje. Ponosni smo što jedna ovakva investicija promiče sport i gospodarstvo na području grada Virovitice te mi je izuzetno drago što sam danas ovdje i što imam mogućnost predati nagrade najboljim tenisačicama. Kroz ovih nekoliko dana uvjerili smo da je budućnost našeg tenisa svijetla, siguran sam da će neke od ovih tenisačica kroz koju godinu uspješno predstavljati ne samo svoje klubove, već i našu zemlju u svijetu. Isto tako ovom prilikom želio bih zahvaliti organizatoru turnira, Teniskom klubu Didon, koji je napravio odličan posao, a o tome najviše govore pohvale koje su došle ne samo od samih igračica, roditelja i trenera, već i od predstavnika Hrvatskog teniskog saveza – rekao je gradonačelnik Kirin.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”576953″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content