KRAV MAGA ZA SUHOPOLJSKE OSNOVNOŠKOLCE Kroz projekt “Snažniji, obzirniji i odvažniji” naučite izraelsku borilačku vještinu samoobrane

U organizaciji suhopoljske Kulturne udruge KrEdA, u utorak, 7. siječnja u Osnovnoj školi Suhopolje održat će se prvi trening Krav Mage, izraelske borilačke vještine samoobrane od golorukih ili naoružanih napadača. Početak treninga je u 16:30 sati.

Krav Maga Global (KMG) organizaciju osnovao je Eyal Yanilov 2010. godine. Idejno je osnovana kao globalna mreža za širenje Krav Maga po cijelom svijetu, s boljom organizacijskom strukturom od prijašnjih federacija, dok je istovremeno zadržana najviša kvaliteta treninga. Pod osobnim Eyalovim nadzorom, KMG djeluje kroz rad visoko kvalificiranih i obučenih instruktora okupljenih u “Global” i “International” timovima koji su odgovorni za edukaciju novih Krav Maga instruktora, održavanje ekskluzivnih radionica i seminara te specijaliziranih instruktorskih tečajeva po cijelom svijetu. Krav Maga Global danas prepoznaje se kao najprofesionalnija i međunarodno aktivna KM organizacija u svijetu s daleko najvećim brojem profesionalaca i civila koji treniraju u sustavu.

Treninzi su namijenjeni učenicima od 1. do 8. razreda Osnovne škole Suhopolje.

-Prednost u odabiru korisnika besplatnih treninga imaju djeca iz obitelji s tri i više djece, djeca samohranih roditelja i slabijeg imovinskog statusa. U prijavi nam napiši zašto baš ti zaslužuješ dobiti ovu izvanrednu priliku, konzultiraj roditelje i obavezno ostavi kontakt broj. Svi koje odaberemo bit će obavješteni porukom i trebaju doći s roditeljima na prvi trening koji će se u utorak, 7. siječnja – poručuju iz suhopoljske Udruge KrEdA.

80834052 2205374756424596 6803240197002625024 n Custom

Prijave je moguće izvršiti u inbox službene facebook stranice ili na mail Udruge KrEdA ([email protected])

-Kroz projekt Snažniji, obzirniji i odvažniji, želimo djeci kroz ciklus treninga metode samoobrane koja podučava kako spriječiti, razriješiti i prijeći preko bilo koje vrste nasilja i napada, omogućiti da iskuse i nauče nove vještine i znanja s ciljem podizanja samopouzdanja, prevencije međuvršnjačkog nasilja te razvoja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Kroz dodatne tematske edukativno-zabavne sadržaje, ponudili bi im kvalitetno provođenje slobodnog vremena, aktivnosti u kojima mogu sudjelovati cijele obitelji i omogućili upoznavanje s drugačijom kulturom, čime potičemo prihvaćanje raznolikosti i želju za stjecanjem novih znanja, a ujedno preveniramo nepoželjna ponašanja i potencijalne moderne ovisnosti, odnosno digitalnih izazova – poručuju iz KrEdE.

Izabrani učenici osvojit će šest mjeseci besplatnih treninga, majicu Krav Maga tima i diplomu ove popularne vještine. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

(www.icv.hr, Kulturna uduga KrEdA)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content