“ORIGINAL, A NE KOPIJA” Sve zainteresirane djevojčice, djevojke i žene prijavite se na plesni događaj “Plesom do ljubavi”

Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije prihvaćanjem inicijative Međunarodnog olimpijskog odbora da se osigura ravnopravnost ženama u svim područjima u sportu, u 2020. godini će organizirati nekoliko događanja vezana za promociju sporta i tjelesne aktivnosti djevojčica, djevojaka i žena.

sdghdrghdPrva takva aktivnost planirana je 15. veljače u 19 sati na košarkaškom terenu hale Viroexpo pod nazivom “Plesom do ljubavi”. Sat plesa namijenjen je svim djevojčicama, djevojkama i ženama koje se žele priključiti motivirajućoj inicijativi za buđenje samosvijesti o vlastitoj vrijednosti “Original, a ne kopija”.

Plesni događaj će voditi u kombinaciji Alida Saračević, Shine dance fitness instruktorica i Tihana Sarošević, profesorica iz studija Disstatik.

 

Sve zainteresirane sudionice mogu isprobati koreografiju iz priloženog videa:

Plesne radionice će biti besplatne, a sve zainteresirane se mogu prijaviti s imenom i prezimenom na e-adresu: [email protected]

(www.icv.hr, mš, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content