TRI MEDALJE ZA BRUNU MAJETIĆ U Sisku, na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju Virovitičani ostvarili odlične rezultate

U subotu, 25. siječnja na bazenu ŠRC Sisak održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju (Regija 4) za kadete, mlađe kadete i početnike.

Na ovom prvenstvu sudjelovalo je 13 plivačkih klubova Regije 4, od kojih jedino PK Đakovo i PK Virovitica nemaju zatvoreni bazen, a PK Virovitica nema uopće bazen. Treba napomenuti da su na ovom natjecanju nastupili svi klubovi koji posjeduju i svakodnevno treniraju u zatvorenim bazenima, dok je PK Virovitica jedini klub u državi koji trenira izvan granica Hrvatske.

Za PK Virovitica plivalo je šest plivača i plivačica: Luka Ladović, Andrija Smoljan, David Kovačević, Bruna Majetić, Anja Prekratić i Marisela Zubić. Voditelj i trener: Vinko Oršulić.

U konkurenciji oko 350 plivača i plivačica virovitički plivači ostvarili su dosta dobre rezultate u svojim kategorijama. Posebno treba istaknuti izvrsne rezultate plivačice Brune Majetić koja je u kategoriji početnika osvojila tri medalje: 2. mjesto na 100 metara prsno, 3. mjesto na 50 metara slobodno i 100 metara slobodno, Luka Ladović u kategoriji mlađih kadeta okitio se jednom medaljom i to srebrnom (2. mjesto na 50 metara slobodno).

Isti plivači plivali su i ostale discipline izvrsno, a ostali plivači u dosta jakoj konkurenciji popravili su svoja vremena. Plivači se pripremaju za sljedeće natjecanje koje je već iduću subotu, 1. veljače u Sisku – liga Regije 4.

(www.icv.hr, ts, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content