VELIKI DAN HRVATSKOG SPORTA Rukometaši u polufinalu s moćnom Norveškom, vaterpolisti protiv Španjolske u borbi za finale

Hrvatska muška rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu koje se igra u Austriji, Norveškoj i Švedskoj danas (petak) igra polufinalnu utakmicu sa selekcijom Norveške.

Utakmica se igra u 18 sati na nogometnom stadionu TELE 2 Areni u Stockholmu, koji je preuređen u sportsku dvoranu i prima više od 20.000 gledatelja.

Očekuje se nekoliko tisuća hrvatskih navijača na tribinama, ali i milijuni uz televizijske ekrane. Ovo je hrvatskim rukometašima prilika da nakon deset godina uđu u finale jednog velikog natjecanja. Posljednji put su igrali u finalu Europskog prvenstva u Austriji 2010. godine. Utakmicu će prenositi RTL. Druga polufinalna utakmica između Španjolske i Slovenije igra se u 20:30 također uz prijenos na RTL-u.

Naime, ne zaboravite da je danas na rasporedu i polufinale Europskog prvenstva u vaterpolu te da naše igrače čeka ogled protiv Španjolske. Za prijenos se pobrinuo HRT, a utakmica počinje u 17:30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content