FOTO Odlična vijest odjeknula na godišnjoj skupštini NK Rezovca, Ilijašević poručio: Želimo u 4. ligu Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

Jučer (subota) je održana godišnja izvještajna skupština jesenskog prvaka 1. županijske nogometne lige – Nogometnog kluba Rezovac.

Zbog energetske obnove Doma u Rezovcu, skupština je održana u Mjesnom domu susjednog prigradskog naselja Svetog Đurađa, koji je bio prepun, kako igrača svih uzrasnih kategorija, tako i ostalih članova te simpatizera kluba koji iza sebe ima izuzetno uspješnu godinu.

Službeni dio skupštine započeo je himnom Republike Hrvatske i minutom šutnje za sve preminule hrvatske branitelje, kao i za Branka Tomljanovića, jednog od osnivača rezovačkog Kluba i bivšeg predsjednika MO Rezovac. Nakon izbora radnih tijela podnesen je izvještaj o radu u izuzetno uspješnoj protekloj godini, nakon čega su podneseni i izvještaji Nadzornog odbora te informacije o financijskom poslovanju.

IMG 0017 Custom

Statističke nogometne podatke u svojim selekcijama podnijeli su treneri Stipe Rebić (seniori) i Antun Radić (mlađe uzrasne kategorije), odnosno Dario Grahovac za veteransku ekipu.

-Samim dolaskom u Rezovac vidio sam da ova momčad ima potencijal. Zajedno s dečkima zasukao sam rukave, počeli smo ozbiljnije trenirati i ubrzo su stigli rezultati. Vrlo sam zadovoljan ostvarenim dosad i vjerujem u te dečke koji su izgurali do jesenskog naslova – naglasio je u kratkom izlaganju Stipe Rebić, tvorac naslova jesenskog prvaka 1. ŽNL.

IMG 0023 Custom

Predsjednik Antonio Ilijašević podnio je plan rada za 2020. godinu, u kojemu je naglasak na radnim akcijama, uređenju igrališta te prostorija i okoliša kluba. Popravak klupa i tribina oko nogometnog igrališta, oblaganje kućica za rezervne igrače i delegata limenom konstrukcijom, rasvjeta igrališta i bojanje nosača zaštitnih mreža iza golova samo su neke od planiranih akcija. Uz već tradicionalne nogometne i malonogometne turnire u organizaciji NK Rezovac, ove će godine biti održan i 1. Memorijalni turnir “Branko Tomljanović” za mlađe uzrasne kategorije, a zanimljivo je istaknuti i Memorijalni turnir “Hrgović-Rudanović” na kojemu se ove godine očekuje dolazak drugoligaških i trećeligaških momčadi te prijateljskog kluba, SK Austrije Klagenfurt, člana austrijske Erste lige. Ilijašević je naglasio i odličnu suradnju s Mjesnim odborom te Udrugom umirovljenika Rezovac.

IMG 0019 Custom

Skupštini su, između ostalih, nazočili i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenicima Vlastom Honjek-Golinac i Damirom Marenićem te tajnik Sportske zajednice grada Virovitice i disciplinski sudac Županijskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović.

-Ponosan sam na Rezovac, ne samo na nogometni Klub, već i na Mjesni odbor te na Udrugu umirovljenika, jer se iz godine u godinu vide sve bolji rezultati njihove međusobne suradnje. Klub je osvojio fantastično prvo mjesto u jesenskom dijelu natjecanja i čestitam im na tome, a Grad će im, sukladno svojim mogućnostima uvijek stajati na raspolaganju – rekao je gradonačelnik Kirin.

IMG 0027 Custom

Gradonačelnikove riječi potvrdio je i zamjenik Damir Marenić naglasivši kako će Grad pomoći u izgradnji sustava navodnjavanja i rasvjete, kao što će pomoći i preostalim klubovima iz virovitičkih prigradskih naselja.

U ime gostiju skupštinu su pozdravili predsjednici Nogometnih klubova Podgorje i Sokol Milanovac, Josip Đureš i Miroslav Feketija te Ante Marković u ime Nogometnog kluba Sveti Đurađ.

IMG 0057 Custom

Brojnim članovima, simpatizerima, donatorima i sponzorima na kraju su uručene zahvalnice za izniman doprinos u razvoju Kluba.

Na samom kraju ostaje izvanredna vijest za rezovačke navijače Krtice i Risove i sve one koji nedjeljom posjećuju Lanište kako bi uživali u potezima svojih miljenika. Ovisno o plasmanu na kraju sezone, Uprava je odlučila prijaviti ekipu za ulazak u veći rang natjecanja, 4. ligu Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

IMG 0014 Custom

Potvrdio je ovu vijest u svojem izlaganju Antonio Ilijašević, izmamivši tako osmijeh na lice Stipe Rebića, prvog stratega seniorske momčadi koji zna da ga do kraja natjecanja čeka težak posao, ali isto tako spreman je za izazov i lov na prvo mjesto koje bi Rezovčane gurnulo u četvrti razred hrvatskog nogometa.

IMG 0060 Custom

Takvu inicijativu podržao je i Tihomir Majstorović u ime Županijskog nogometnog saveza poručivši predstavnicima Kluba da ih ne mora biti strah, jer se dobrom voljom, trudom i zajedničkim snagama sve može ostvariti.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”580173″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content