FOTO Održana izvještajno izborna skupština milanovačkog Sokola, Miroslav Feketija ponovno izabran za predsjednika

U Mjesnom domu u virovitičkom prigradskom naselju Milanovcu održana je izvještajno izborna skupština Mjesnog Nogometnog kluba “Sokol”, koji se uspješno natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad.

Pročitani su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora, koji su jednoglasno usvojeni. Nakon toga razriješeni su dosadašnji predsjednik, Izvršni i Nadzorni odbor te su izabrani novi.

IMG 9214 Custom Custom

Za predsjednika u novom četverogodišnjem mandatu je izabran dugogodišnji igrač i trener u klubu Miroslav Feketija. Nova uprava i predsjednik u idućem mandatnom razdoblju žele poboljšati uvjete igranja i treniranja osvjetljenjem i navodnjavanjem igrališta, što bi sigurno privuklo nove mlade nogometaše u klub.

Od nazočnih gostiju skupštinu su pozdravili i zaželjeli puno uspjeha novoj upravi pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko–podravske županije i direktor sajma VIROEXPO Bojan Mijok, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, predsjednik NK “Sveti Đurađ” Ivan Ćavarušić, predstavnik NK “Rezovac” Zdravko Lefler i predsjednik Udruge umirovljenika Milanovca i Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije Stjepan Virag.

IMG 9167 Custom Custom

Predstavnici Nogometnog kluba Sokol na čelu s predsjednikom Miroslavom Feketijom, odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima i preminulim članovima kluba polaganjem vijenaca i paljenjem lampiona kraj spomen-obilježja ispred župne crkve u Milanovcu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rajnović i M. Šolc)

[g-gallery gid=”579292″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content