FOTO Vesele dječje maškare prošle čačinačkim ulicama, “koronavirus” najbolja maska u pojedinačnoj konkurenciji

Turistička zajednica općine Čačinci i Osnovna škola Antuna Gustava Matoša i ove godine
priredili su vesele dječje maškare.

Učenici i učitelji maskirani su prošli ulicama mjesta, a na središnjem trgu okrijepili su se tradicionalnim krofnama i sokom. Na kraju, u školskoj športskoj dvorani održan je zabavni program uz reviju maski, igre s dječjom animatoricom, a izabrane su i nagrađene najbolje maske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U grupnim maskama prvo mjesto osvojila je maska “Roda i Žaba”, drugo “Zombiji”, a treće “Jaja na oko”. Nagradu u pojedinačnim maskama osvojila je “koronavirus”, drugoplasirani su bili “Dumbo i Jednorog”, a treće mjesto osvojila je maska “The Nun”. Izvan konkurencije, nagradu za najbrojniju masku osvojio je “Veseli kokošinjac” djece iz vrtića. Simbolično su nagrađeni i najmlađi natjecatelji.

-Iznenađenje maškara svakako je bila animatorica Maja Radojević sa svojim pomoćnikom, rasplesanim Medom – rekla je direktorica TZ ureda Čačinci Ana Marunica.

Nagrade za najuspješnije natjecatelje osigurali su Turistička zajednica općine Čačinci, Mimozi Čačinci te frizerski saloni Blond i Daniela. Mali Čačinčani ove godine su pokazali iznimnu maštovitost i originalnost i na kraju, što je najvažnije, svi su se ludo proveli i dobro zabavili.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”582258″]